Dagens lilla marknadsföringstips

Det finns hundratals sätt att marknadsföra sin sida på Internet. Idag tänker jag ta upp ett av dom.

Min gamla vän Jim Westergren har ett verktyg där man gratis kan skapa en hemsida på bara ett par minuter. Detta är perfekt för dig som ännu inte har en hemsida. Detta passar även dig som redan har en hemsida eftersom man då enkelt kan få ett par extra inlänkar till sin redan befintliga sida. I övrigt så är verktyget lätt att använda sig av och det passar väldigt bra till nybörjare såväl som mer efarna användare.

Eftersom jag precis nylanserat svenskseo.se så gjorde jag såklart en till sida för mitt företag på Jim´s plattform.

Resultatet kan ni se här: (http://www.svenskseo.n.nu/) <— kort URL! :)

Jag önskar Jim lycka till med sin tjänst som kallas n.nu

6 reaktioner till “Dagens lilla marknadsföringstips”

 1. Jag hittade N.nu genom SEO-Forum, och det är ett mycket smidigt system! Har några mindre satellitsajter under n.nu-domänen, och det fungerar som planerat.

  Dock vet jag inte riktigt om det är värt att betala för uppgraderingen om man själv redan kan bygga sajter och har webhotell… den extratjänsten är nog mer riktad mot nybörjare.

 2. Det som är så smidigt med N.nu är ju också att saknar man eller önskar man en funktion så brukar Jim fixa det snabbt.

  Hur ser du på satellit-sidor i SEO perspektiv från N.nu?

 3. Har åkså en – två sidor där
  riktigt bra tjänst!

  Håller med föregående
  ”Hur ser du på satellit-sidor i SEO perspektiv från N.n” ?

  bra eller dålig ?

 4. Jag har landat på n.nu tidigare men ej provat har även arbetat med satelit-sidor tidigare som det kallas och jag kommer nog få användning av n.nu kul också att det är en svensktjänst! Tidigare har jag använt mig av tex WordPress.com, Blogger osv.

 5. N.NU – är rena rama UppISerpenGratis-Tjänsten.

  Mycket effektivt. Jim, om någon, vet hur man optimerar en layout, väldigt bra!

 6. Jag har precis börjat utforska användandet av satellitsidor och skapade nyligen några sidor på n.nu och dom indexerades ganska omgående. Trevlig tjänst helt klart.

Kommentera