Google ger dig numera sökvolym i siffror

Alla vi som använder Google Adwords Keyword Tool för att jämföra popularitet på sökord har nu någonting extra att gädja oss åt. Från och med idag verkar det som så finns nu även statistik i siffror i Google Adwords sökordshjälpmedel. Det här är veckans SEO-nyhet! Kanske månadens också.

Det här är riktigt efterlängtat och Google visar än en gång att de verkligen erbjuder bra tjänster. Tidigare har man bara kunnat se ungefärlig sökvolym i en liten mätare som egentligen inte gav så exakt information. Nu är det verkligen enklare att mäta :)

Tack till Mr Sundén för tipset: I Love Google.

Underbart vertyg

BTWROFL: om du undrar vad Travelpartner, tomtar och billiga resor har gemensamt så kan du få svaret på Dan Nilsson´s blogg.

För er som är intresserade av att veta vilket det dyraste sökordet är att köpa i Google kan ni besöka: https://bitcoinfox.se/bitmex-dyraste-sokordet-i-google-ads/

2 reaktioner till “Google ger dig numera sökvolym i siffror”

  1. ”om du undrar vad Travelpartner, tomtar och billiga resor har gemensamt” blir i min version ”om du undrar vad Brandos, tomtar och skor har gemensamt”… Det skulle behövas hårdare kontroller i affiliatebranschen är givet.

    Appropå dagens nyhet från Google så är det helt underbart!

  2. Tar Google bort denna förändring i framtiden är de tokiga. Detta är det bästa som hänt adwords på ett bra tag. Absolut bästa som hänt.

Kommentera