Gott Nytt År

Snart har Sylvester namnsdag och det betyder även att det är nyårsafton. Ville passa på att önska alla som läser här då och då ett riktigt gott nytt år. Smäll inte av alla dina raketer och smällare när du är full så du tappar fingrarna. Tänk på att du behöver fingrarna för att skriva alla Made for Adsense sidor du ska skapa år 2008.

Gott nytt år önskar Marcus

Mitt mål för 2008 är att först och främst att utveckla mitt företag Svensk SEO mer samt att skapa fler samarbeten med andra bolag etc. Hittills har jag hittat en hel del trevliga samarbetspartners som jag kommer styra upp diverse projekt med. Ett av projekten är en unik typ av SEO-tjänst som kommer vara perfekt för dig som vill göra en föranalys på vad det är du behöver för slags tjänst etc. Jag beräknar vara igång med det projektet inom 6 månader.

Jag ska också ta mig en funderare på om jag ska sätta mig in i en nischad nisch. Visst är SEO en nisch för mig men varför inte ha 2 specialområden på nätet. Intressen har jag så det räcker och blir över. Gott nytt år på er alla!

En kommentar till “Gott Nytt År”

  1. Det där med nichad nich är en intressant tanke tycker jag, har aldrig funderat i de banorna tidigare men det kanske är dags… Gott Nytt År!

Kommentera