Kategorier
Internet kategori

Gott & Blandat

Här kommer lite snabba grejer på vad som hänt nyligen på Internet fronten.

Som jag har skrivit tidigare så har jag 2 nya grejer på gång när det gäller SEO. Första projektet är ett samarbete med två vänner som jag tror kommer gå mycket bra. Det andra är en ny typ av SEO/marknadsföringstjänst som jag vet är helt unik i Sverige och även väldigt ovanlig även i USA. Nog om mig…

jaiku.jpg

Jag vill även tipsa om Jaiku en till gång! En otroligt cool microbloggstjänst som fungerar ungefär som MSN messenger men där allt även arkiveras logiskt. Det fungerar så att man kan bli medlem om man får tag på en invite av en redan existerande medlem. Kommentera så skickar jag en invite om det finns kvar. Det är mest webbfolk som håller till på Jaiku känns det som, folk som har normala liv använder Facebook istället.

Spotify! är en ny typ av musiktjänst som kommer rocka om allt på nätet om det lanseras fullt ut. Just nu verkar det som att det enda sättet att bli medlem är att få en invite och tyvärr kan jag inte skicka ut några så håll till godo. Hursomhelst så fungerar Spotify som en gigantisk central för alla typer av musik. Logga in och lyssna på vad du vill i stort sett. Alla låtar är av bra kvalité och det finns även en sökfunktion som fungerar riktigt bra. På bilden under ser du hur menyerna kan se ut.

Har du provat Spotify en gång så kommer du undra vad du egentligen höll på med när du tankade ner mp3´s på DC++ :)

Av Marcus Westberg

Sökmotoroptimering som jobb och hobby.

6 svar på ”Gott & Blandat”

Yo! Kasta hit en invite till Jaiku .. jag har just börjat inse storheten med twitter och folk säger ju att det där är lite coolare :D

Vill bara upplysa att det i avtalet du skriver under på när du reggar konto står att du ej får sprida screenshots av Spotify, förutom de som redan finns på Spotify.com. :)

Ok tack Gustav! Ska plocka bort bilden. BTW min blogg har blivit hackad vilket är riktigt illa.. måste rensa massa spam nu snart.

Svara

Hej Niklas skickade precis iväg en invite till dig. Nu har jag bara en kvar. Först till kvarn.

Svara

Kommentera