Intervju om sökmotoroptimering på SEO Experts

Markus Jalmerot som driver SEO specialist i England har skapat en ny sida späckad med SEO-godis. Den nya sidan ligger på domänen seoexperts.co.uk. Här har Markus intervjuat ett gäng SEOs bland annat även Tomas Axelsson från Getupdated.

SEO Experts
SEO Experts

Markus Jalmerot lärde jag känna när jag jobbade på Getupdated med SEO. Det var faktiskt så att det var han som rekryterade mig efter att vi haft kontakt fram och tillbaka på olika forum bland annat SEO-forum.se som var nystartat på den tiden. Ett förslag till SEO-Experts är även att intervjua Jim Westergren som är grundaren till SEO-forum.se.

Intervjun med mig hittar ni här. Sidan är på engelska. Just nu i skrivande stund finns det tre intervjuer uppe, James Welch, Tomas Axelsson och den med mig.

Önskar Markus lycka till med den nya sidan och hoppas på att se fler intressant intervjuer om sökmotoroptimering publicerade. Hittar någon av er läsare andra SEO-intervjuer så får ni gärna tipsa i kommentarerna till detta inlägg.

3 reaktioner till “Intervju om sökmotoroptimering på SEO Experts”

  1. Kommer garanterat fler intressanta intervjuer med folk specialiserade på SEO. Jim Westergren frågade jag för någon dag sedan och han ville gärna vara med. Så den intervjun kommer upp asap.

  2. Låter bra Markus! Ser fram emot det :) Sen finns det en drös fler svenskar som Nikke Lindqvist, Magnus Bråth etc som man skulle kunna intervjua.

  3. Härligt! Gillar att läsa intervjuer så det blir att hålla hålla koll på seoexperts . co . uk framöver

Kommentera