Letar du efter kontorslokal? Markus hjälper dig

Min vän och tidigare arbetskollega Markus Jalmerot har nyligen slutat på min gamla arbetsplats GetUpdated och kommer nu tillsammans med Ted Forsblad sköta om den nya webbplatsen lokaler punkt nu.

Lokaler.nu är ett nytt projekt där du enkelt ska kunna hitta en bra lokal snabbt och enkelt. Det är tänkt att du ska kunna hitta vilken typ av lokal som helst exempelvis kontorslokaler för att hyra eller köpa. Det finns även annan information på sidan om värdering etc och mer för dig som vill sälja din lokal/fastighet.

Jag vill önska Macke & Ted lycka till och det känns som att denna ide kommer utvecklas ytterligare. Det är också trevligt att de valt att lägga hela installationen på WordPress som är mitt favorit CMS. Att se tjänster som kan hjälpa folk är alltid trevligt och lokaler.nu ska också vara gratis att använda.

lokaler.jpg

Hmmm…. Nu vill jag också starta något nyttigt projekt. Frågan är bara vad… En sak som är på G är iaf att jag kommer bli en liten delägare i ett nytt marknadsföringsbolag där jag kommer ha ett specifikt ansvarsområde. Mer om det kommer självklart när det börjar nalkas.

Glöm heller inte att checka Twingly´s nya bloggsökmotor som är helt OK. Som vanligt i framtiden så är det Beta invite så du får tjata på Anton eller kommentera på deras blogg :)

Later! Alligator!

3 reaktioner till “Letar du efter kontorslokal? Markus hjälper dig”

Kommentera