Macbook Air?

Uppdaterat! Nu har Macbook Air släppts i Sverige och här kan du se Steve Jobs Keynote på video.

Idag (15 Jan) så är det dags för MacWorld Expo i San Franscisco. Det skulle säkert vara rätt så trist om inte det nu blir så att Apple kommer släppa nya Macbook modeller. Det ryktas om att en ny modell med namnet Macbook Air kanske blir den stora överraskningen. Mac/Apple ska ju alltid vara så hemliga av sig och de har ändå lyckats ganska bra med att hålla allt dolt för allmänheten. Det ska bli intressant att se vad Apple spottar ur sig. Jag har iaf hittat lite info om det hela. Jag har aldrig ägt en Mac heller men snart är det nog dags. Det är klart att Marcus ska ha en Mac.

Apple Macbook

Här kommer lite preliminära fakta angående Macbook Air, om den nu kommer heta exakt så vet jag ännu inte.

Det där med priset har jag svårt att tro. Även fast den kommer kosta mer i Sverige så låter det ändå förvånansvärt billigt. Vi får veta snart eftersom svenska Apple Store antagligen kommer uppdatera sin webbshop inom kort.

Lite skvaller hittar du här på Macrumors.com.

5 reaktioner till “Macbook Air?”

  1. Skönt att jag lyckades vända dig bort från den mörka sidan :P Och som jag sa förut, once you go mac you never go back!

    btw. kommer du på vegas-grejen på fredag?

  2. Tjena! Japp nu är en Macbook beställd. Jag hoppade faktiskt över att förhandsbeställa en Macbook Air eftersom man för mycket mindre pengar fick en välutrustad Macbook standard med minne och väska etc.

    Vegas grejen: kanske? Såg att det var något SEO-event också i veckan som kanske krockar. Vore iofs kul att träffa dig och Mr Primelabs :)

  3. BTW Christer: La till dig på bloggrullen nu. Såg att du petat in en länk till mig också :) Sweet man! tack!

  4. MBA är riktigt nice. Hade varit kul att få höra lite om hur den är sedan, om någon köper den eller har länk till recension?

  5. Joe: Lätt att jag postar om jag hittar en recension på den. Du kan alltid kolla in applemac.se också som brukar skriva om Mac produkter.

Kommentera