Kategorier
Nöje

Mark in the Park

Tidigare så skrev jag en post om Mark in the park och tydligen så låg det helt rätt i tiden! Intresset för idol verkar vara väldigt stort och jag trodde inte många alls var intresserade utav Mark in da the park men fel hade jag! Sjukt många som vill se hela den nya videon och skickar mail… varför inte bara lämna en kommentar liksom??? detta är ju trots allt en blogg om ni förstår vad jag menar… d.v.s man kan kommentera lol!
Det verkar som om Mark in the Park´s nya hit var en rätt stor succé ändå eller kanske var det bara någon hype som inträffade i sambandet med att Aftonbladet visade hela videon någon kväll här i förra veckan.
Jag försökte vara snäll mot Aftonbladet och bistod dom med en länk till Mark in the Park videon men tydligen så tog dom bort den URLén jag länkade till och nu finns inte längre någon Mark in the Park video där. :(

För att se dom videos jag skrapat ihop gå då till Mark in da park och kolla på Mark där. Låten heter typ ”Mina S är inte helt perfekta” tror jag….
Nåja! Jag ville bara säga att det vart mycket sökningar på senaste om just Mark in the Park och tydligen är det inte så svårt att bli kändis i Sverige ;)

Synd bara att dom flesta verkar tycka att han är värdelös jag menar vad är det för fel???? låt han hålla på :) Mark in da park är ju en underhållande kis…. haha! typ….
Jag önskar iaf mark in the park lycka till med kommande singlar :) Det ska bli intressant att se vad som kan komma nästa gång.

1 svar på ”Mark in the Park”

Mark in da park är en skön, duktig och ja, faktist en begåvad musikestét.
Jag har spanat in honom på idol dem gångerna han har varit med där, och särkilt ” The S Song ” är otroligt bra.
Checka hans sida på www punkt myspace punkt com/markindapark.
Där har han några andra låtar man kan höra om man vill. Lycka till Mark

Kommentera