Kategorier
Nöje

Ny Modeblogg är på G

Jag skrev tidigare om hur populärt det kan vara med modebloggar på nätet. Då upptäckte jag att 4 av dem 10 populäraste bloggarna handlade om mode.

Modeblogg

I dagarna håller en ny modeblogg växa fram. Min kollega Alexandra Linnuste kommer skriva i den och jag samt några andra kommer se till att den är sökmotoroptimerad. Domännamnet blev faktiskt väldigt bra. Modeblogg.nu beskriver innehållet perfekt och det lär inte vara några problem för någon att förstå vad bloggen handlar om. I bloggen kommer Alexandra skriva om nyheter inom mode och kläder samt allt annat intressant relaterat till den världen. Bloggen kommer bli uppdaterad ofta med intressanta nyheter så se till att besöka modebloggen.
För dig som letar efter en online shop med kläder kan ni besöka Mrsh modebutik där det finns hur mycket kläder som helst för er tjejer att välja på.

Säga vad man vill om mode. Personligen tycker jag Kenza verkar ha bra koll på det.

1 svar på ”Ny Modeblogg är på G”

Mode känns fortfarande som en av de största branscherna på nätet i Sverige bland bloggare åtminstone. Men tittar man i många andra europeiska länder ser det helt annorlunda ut. Bara att jämföra med Danmark, som knappt har några modebloggare alls. Hur har det kunnat bli så? För det känns inte som att svenskar är så extremt mycket mer modemedvetna än danskarna, eller?

Kommentera