Release för bolaget Westpeak

Nu i dagarna så har ett av projekten som jag är delaktig i lanserats. Det har tagit lite tid men nu så har alla personer inblandade synkat och det är dags att gå ut live med sidorna. Huvudsidan som sammanfattar alla tjänster hittar ni på westpeak punkt se.

Westpeak - Mattias, Jim, Niclas och Marcus

Vad är Westpeak? Det är namnet på bolaget som jag är delägare i och som levererar Internetmarknadsföringstjänster till företagare. Bolaget består av flera olika sidor och den sida som jag sköter om är onpage som specialiserar sig på WordPress-installationer.

Vilka är gänget Westpeak?

Westpeak-gänget består av en blandning av personer som har mycket vana när det gäller marknadsföring på Internet. Redan nu så har vi även blandat in en hel del andra svenska proffs när det gäller specifika områden på Internet och det lär komma fler. Här kommer en lista på nyckelpersonerna i Westpeak förutom mig då som ni redan känner :) :

  • Mattias Nyberg – Mattias är verkligen kärnan i Westpeak och är det tunga kortet när det gäller försäljningen av våra tjänster.
  • Jim Westergren – En profil inom sökmotoroptimering som alla svenska internetmarknadsförare redan känner till. Jim är en av pionjärerna i Sverige när det gäller sökmotoroptimering och han var även min mentor när jag startade för ett par år sedan. Jim har dessutom nyligen gift sig också! Grattis igen Jim! Herr Westergren driver även Sveriges mest besökta SEO-forum.
  • Niclas Strindell – Joomla är nyckelordet när det gäller Niclas. Med mycket erfarenhet av publiceringsverktyget Joomla så är detta optimalt för en tjänst som Westpeak´s Webfresh.

Besök gärna sidorna som jag länkat till i detta inlägg och läs mer om Westpeak.

9 reaktioner till “Release för bolaget Westpeak”

  1. Will do Mac! och tackar :) självklart så håller jag dig uppdaterad! I början nu så är det bara se vart vinden vänder så sätter vi segel därefter.

  2. Tack gubbar :)
    Edenström: Svensk SEO kommer nog inte bomma i första taget, faktum är att jag inte ens egentligen hunnit komma igång med Svensk SEO ännu.
    Anledningen varför jag vill haka på Mattias är att han är väldigt driven och det kan vara en person som behövs för mig :)

  3. Mac: De e klart, jag snackade med Mattias (mattiasnyberg.se) och som det ser ut nu så är det ju sommar och vi ligger lite lågt. Men vi har redan fått in några deals. Uppdatering kommer så fort det börjar röra sig.

Kommentera