Ny SEO-tjänst / Nylansering av Svensk SEO

För ett par dagar sedan så lanserade jag tillsammans med Joel och Anton min nya webbshopp Svensk SEO. Det är en ny typ av tjänst som är väldigt annorlunda det vi tidigare sett på svenska marknaden när det gäller sökordsoptimering och Google-annonsering.

Svensk SEO

Det finns flera unika grejer med själva produkten och här tänkte jag ta upp ett gäng.

  • Ett transparent pris – Du vet vad det kostar och kan jämföra priser själv. Jag vill gärna att du provar att jämföra för då kommer du se att mina priser är till fördel för mina kunder.
  • Låg kom igång kostnad – Det finns många som vill in i SEM sfären men vet inte riktigt vad de ska börja. Då är detta paketet perfekt. Kunder betalar en väldigt låg kostnad för att kickstarta sin Internetmarknadsföring.
  • En konkret produkt – Hur ofta när du surfar runt på SEO-sajter kan du då avgöra direkt vad du får om du skulle köpa? Händer inte så ofta eller hur?  Med Svensk SEO kan du få det.
  • Kortbetalning – Tack vare att man snabbt och smidigt kan betala med kort via Certitrade så kommer man även snabbare igång med sin Internetmarknadsföring. Att man får 500 kronor i rabatt om man handlar med kort i Svensk SEO butiken är en till anledning till varför kortbetalning är bra för kunden.

Webbshoppen är byggd i WordPress som grund. Om ni känner till muminmuggar.se så kanske ni känner igen designen? Det beror på att ägarna till den (Joel och Anton) hjälpte mig att komma igång med min shop och lånade element av sin Mumindesign.  Jag kan rekommendera Joel och Anton till den som vill ha hjälp med att bygga en webbshop i WordPress. De är duktiga, så tack grabbar! :)

Gå in på www.svenskseo.se om ni vill läsa mer. Länka gärna hit till denna bloggpost eller till webbhoppen om ni tycker att detta är intressant.

Tack alla ni som kikat på tjänsten i förhand, hjälpt och kommit med förslag och synpunkter på den: Nikke, Simon, Marcus, Jonny, Andreas, Christian med flera. Vill ni kommentera angående denna tjänst så gör gärna det genom att snickra ihop en bloggpost eller att kommentera direkt här i detta inlägg. Alla inlänkar jag får till shoppen eller denna bloggpost är jag ytterst tacksam för.

2 reaktioner till “Ny SEO-tjänst / Nylansering av Svensk SEO”

  1. Superbra!
    Här lär jag mig ett och annat om hur det verkar fungera i praktiken och därmed också i den bra SEO-världen. Ett bra wordpress tema är alltid intressant.

  2. Transparans tror jag mycket på, speciellt eftersom SEO har varit som det har varit med en massa skumma aktörer. Lycka till!

Kommentera