Kategorier
Sökmotoroptimering

SEO nyheter från Eastpoint

På Eastpoint händer det just nu som vanligt väldigt mycket, 3 stycken nya har joinat SEO-teamet och vi har även startat en SEO-blogg där vi skriver om nyheter relaterat till sökmotoroptimering. Inte nog med det! nu har våra duktiga säljare dessutom börjat blogga!

Ted Forssblad

Först ut var Ted Forssblad som anslöt sig i samband med sin LIA period och Ted kommer finnas på plats på kontoret i Årsta ända fram tills den 17é Januari.
Ted Forssblad är verkligen med i matchen när det gäller SEO och har dessutom riktiga skillz när det gäller webbdesign och behärskar b.l.a css och liknande väldigt bra!
Ted´s roll på kontoret är viktig och han har redan kommit igång med sökmotoroptimeringen riktigt bra och det är verkligen synd att Ted endast stannar en så kort stund. Besök gärna Ted Forssblad´s blogg QMG där han skriver inlägg om nyheter på webben m.m.

Anton Johansson

Nästa gubbe är Anton Johansson också känd på Internet som Agaton och ingen som jobbar med webben har väl missat hans redan etablerade blogg Fyra nyanser av brunt som har ett stort antal hängivna fans. Anton´s roll inom sökmotoroptimeringen kommer att vara länkbygge och vi personalen i SEO-teamet på EP ser fram emot att jobba med Anton!
Läs mer om Anton´s jobb på Eastpoint i hans egen blogg.

Alexander Antonov

Senaste nyanställningen är Alexander som kommer jobba som SEO-tekniker med oss i Årsta. Alexander har en riktigt bra sida med konstnärlig inriktning och är du själv konstnär kan du med hjälp av swedishart ställa ut din egen konst. Sidan rankar dessutom som nr 2 i Google.se på ordet konst :) något som vi SEOáre självklart har kollat upp ;)
Jag kommer lära känna Alex mer inom kort och visa honom hur vi jobbar på Eastpoint nu när min kollega Markus Jalmerot åkt till SEO-mässa i Chicago tillsammans med Mattias och Luar från Eastpoint!

SEO-bloggen

Vi på Eastpoint har tillsammans börjat blogga och vi kommer skriva om mestadels sökmotoroptimering men också annat närbesläktat som t.e.x sponsrade länkar och liknande. Besök gärna våran nya SEO-blogg och bekanta dig med våra skribenter!
Vi har valt att göra bloggen som en öppen kanal för skribenter med olika specialiteter och skrivstilar för att få stor nyans på artiklarna. För er som är intresserade utav att läsa om sponsrade länkar m.m så kan jag meddela att Thommy Ottinger som sköter Adwords avdelningen på Eastpoint kommer skriva i bloggen och jag ser fram emot att läsa alla dessa inlägg. Thommy är även webbdesigner och har gjort designen till min nya svenska katalog som jag lanserar inom kort, ett smakprov på design kan ni få på Lufsenburg.se som är en sida som inriktar sig på Newfoundlandshundar och Fransk Bulldogg mestadels.

Ronny Dunberg

Som sagt har nu en hel del säljare fått upp ögonen för bloggandet och först ut var Ronny Dunberg som skriver mycket om webbrelaterade nyheter och redan så har Ronny skrivit en hel del intressanta inlägg.

Gustaf Tidholm

Nästa gubbe är Gustaf Tidholm
som också har en nystartad blogg på blogspot och jag önskar Gustaf lycka till med bloggandet :)

Luar Buso

Våran Vice President här på EP som också nyligen drog igång sin blogg Luar Buso där han skriver om nyheter inom sökordsmarknadsföring på engelska eftersom han från början kommer ifrån New York. Det är perfekt att ha en person som behärskar det engelska språket väldigt bra och vi på SEO-avdelningen har fått hjälp med att finslipa innehållet till våran uppkommande SEO-tävling som kommer bli den tävling som har de bästa priserna någonsin faktiskt!
Inom kort kommer jag här på bloggen släppa mer info om tävlingen och presentera priserna och tävlingsreglerna etc. Jag kan avslöja redan nu att det kommer bli en internationell sökmotoroptimeringstävling och vem som helst kan ställa upp :)

Wayne Knoesen
Wayne som arbetar mycket med banner annonsering har också precis börjat blogga på sin blogg Wayne in Sweden och där ser jag fram emot att läsa om allt som har med bannerannonsering att göra. Besök bloggen: Wayne Knoesen.

Eastpoint hunden
Det finns egentligen ett par till nyheter som jag skulle vilja skriva om men det här inlägget börjar bli lite för långt så ni får nöja er med en bild på Seven som är den officiella Eastpoint hunden ;)

Eastpoint hunden Seven

Av Marcus Westberg

Sökmotoroptimering som jobb och hobby.

1 svar på ”SEO nyheter från Eastpoint”

Kommentera