Kategorier
Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering – Framtidsplaner

Nu är det dags att börja förbereda det som komma skall!
I höst (när värmen försvinner) så tänkte jag faktiskt börja dra igång 2 stycken av mina seriösaste sidor hittils…. Det kommer bli 2 stycken sidor som säljer SEO tjänster, en på svenska: Svensk SEO samt en på engelska Amerikansk SEO.

Att bara ha sidorna ute på nätet sen hjälper ju ingen så det gäller att man ligger i senare när det kommer till marknadsföring, sökmotoroptimering mm…. Men jag har gjort grund designen klar :) med hjälp av en amerikansk webbdesigner och jag är väldigt nöjd, det vart riktigt snyggt… Designen ligger just nu inte uppe p.g.a att jag vill visa enbart när det är helt klart….

Fruktansvärt många timmar kommer gå åt till att pyssla om dessa 2 SEO sidor, det är ju mycket som ska göras: bloggar som ska installeras, kataloger + statistik mm… för att inte tala om sökmotoroptimeringen av själva seo tjänst sidorna, det finns ett antal sökord som man bör ranka högt på och det som jag först kommer att tänka på är ordet som finns i titeln till denna sida som du läser nu nämligen nyckelordet: sökmotoroptimering

Jag kommer även samarbeta med några andra svenska + amerikanska sökmotoroptimerare för att försäkra mig om att ge ett bra slut resultat till kunden.

I den här bloggen så kommer jag antagligen posta mer om SEO företag och liknande…

Av Marcus Westberg

Sökmotoroptimering som jobb och hobby.

Kommentera