Storm i ett vattenglas

Nyligen så fanns det en artikel i Dagens Media där ett visst företag framställdes felaktigt som the ”bad guys” för en händelse som inträffade långt tidigare.

Det handlar förstås om historien med Urban G.
Urban upptäckte en sida där det fanns karikatyrer på honom.
Den huvudansvariga för den sidan är jag och det har många vetat om en längre tid men nu är det dags att alla får reda på det.
Sidan började som ett skämt där karikatyrer laddades upp och ren flummtext skrevs. Det var alltså på det sättet sidan kom till.
Jag har tidigare haft mycket kontakt med Urban privat (mail) angående detta och framfört mina ursäkter under en längre tid. Jag vet att jag tagit ett snedsteg men har ingen anledning att gömma mig för det. Urban vet sen långt tillbaka om att det var jag och jag kontaktade honom så fort jag insåg att Urban tagit sig illa vid av händelsen.

Sorry

Jag skulle kunna förklara mycket mer men anledningen till att jag skriver nu är för att offentligt be om ursäkt till Urban. Att det hela skulle gå långt trodde jag aldrig och det enda jag kan göra i dagsläget är att avvakta och se om Urban vill åtala mig eller om han vill godta mina ursäkter.
Personligen tycker jag hela historien är en storm i ett vattenglas men jag respekterar Urban´s beslut vilket som.
Jag erbjöd mig att träffa Urban (i samband med SEO-forum träffen) eller att prata med honom i telefon så att han får se att jag inte hade något ont uppsåt i tankarna när sidan skapades. Att jag på något sätt skulle tycka illa om Urban är helt felaktigt. Det var ett skämt som spårade ur och det fanns aldrig någon avsikt att skada.
Mer om detta tar jag helst med Urban privat (som vanligt) eftersom jag märkt att vid kommunikation med andra parter så blir det bara en röra.

3 reaktioner till “Storm i ett vattenglas”

  1. Starkt att du vågade kliva fram och tycker det är bra att du gör en offentlig ursäkt!

    Nu får han väl ge sig snart, verkar som du bett om ursäkt rätt många gånger. Hur många kunder kan han förlorat egentligen? Bara han själv som såg sidan å kanske en eller två personer till ju.

  2. Olyckligt, men det är inte så mycket mer att göra än att be om ursäkt som du gör nu. Hoppas det löser sig på bästa vis!

Kommentera