Kategorier
Internet kategori

Studentföretagare, FRA lagen och en Toronto guide

Årets studentföretagare 2008 har utsetts.. Det blev ingen mindre än Marcus Anzengruber från Constant AB i Stockholm. Många i SEO-branschen inte minst vet redan vem Marcus är men om du inte vet kan du läsa mer här på sidan där vinnaren presenteras: Årets studentföretagare. Marcus har redan många kunder som exempelvis bytbil.com som är ett stort företag som specialiserar sig på begagnade bilar. Så stort grattis Marcus och lycka till!

Sen har det ju hänt annat som inte är lika roligt som Maccans bravader… FRA lagen har väl ingen missat ståhejet kring. Trist att man ska få reda på vad som försigår i riksdagen genom andra upprörda bloggare. Tyvärr så har jag inga konkreta tips på hur man stoppar lagar men för dig som vill läsa mer samt veta vad det handlar om kan du besöka stoppafralagen.nu som har mer information i ämnet. Ett tips till alla bloggare som är insatta i det här med FRA lagen är att ge konkreta förslag på hur man kan stoppa lagen istället för att bara skriva om den. Nu vet de flesta om detta och nya metoder krävs för att det ska hända någonting.

Nu har jag också precis kommit hem från Kanada och skrev därför en liten guide till Toronto på min resesajt timetofly som jag även kommer försöka skaffa skribenter till och lägga lite mer krut på till hösten.

Bilden: Toronto skyline

Staden Toronto

Kommentera