Kategorier
Allmänt

Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag. Här är anledningen…

Min blogg har inte varit uppdaterad på ett tag. Anledningen är att det inträffade en olycka som helt sugit ur mig energin dem senaste veckorna. Har man otur så har man

Handled bruten aj

Det är nämligen så att jag brutit handleden, dessutom riktigt illa. :( En lätt tur i joggingspåret orsakade mig flera veckors strul p.g.a att jag hade sådan jäkla otur. I en isig nedförsbacke så gjorde jag en Kalle Anka vurpa deluxe och landade såklart med hela kroppsvikten på en illa böjd handled. Såklart att allting jag landade på gick sönder….

Så här såg det ut efter gipsningen
Bruten Handled

Efter ihoplappning och gipsning på S:t Görans Sjukhus så vart det att ta det lugnt ett par dagar. Inget stökeri med andra ord….
Efter ca 10 dagar när jag precis börjat återhämta mig och komma tillbaks till jobbet o.s.v så gick jag på ett nytt besök på S:t Görans Sjukhus för röntgen. Då fick jag tyvärr beskedet om att det måste bli en operation eftersom min handled såg ut som ett slafsigt målat konstverk av en full konstnär på röntgenbilden. Operationen var dagen efter så att det var bara till att sluta äta mat och tvätta sig ordentligt.

Så här såg det ut efter operationen
Armen efter operation

Denna gång fick jag inget blått bandage utan fick nöja mig med Frankenstein looken på gipset ;)
Nu är det bara invänta ett par veckor på att allt ska läka ordentligt så blir jag förhoppningsvis lika flitig vid tangentbordet som vanligt. Stort tack till personalen på S:t Görans ortopediska och personalen på avdelning 39 som varit ytterst kompetenta och trevliga.
Man tycker synd om sig själv i ungefär 2 minuter när man är på sjukhus. Sedan inser man vad sina medpatienter råkat ut för och tycker faktiskt att man har haft tur istället. Det finns alltid dem som har det värre så sluta klaga, om ni nu skulle vara sådana som klagar ;)
Förhoppningsvis blir nästa bloggpost något om sökmotoroptimering eller liknande istället…
I´ll be back!

Ps. För er som är intresserade av SEO/sökoptimering så är en ny träff på gång via seo-forum verkar det som. Om jag inte bryter något mer ben så lär jag nog komma…

Kommentera