Kategorier
Sport & Träning

Vm 2006 Heja Zlatan och Larsson

Nu ska f-n Sverige lyckas göra mål mot Paraguay

0-0 mot Trinidad & Tobago var ju inte direkt väntat! Alla tippade Sverige som vinnare förutom just Trinidad & Tobago, tyvärr hade dom rätt också :(
Sverige har stora problem att göra mål och varken Zlatan Ibrahimovic eller Henke Larsson lyckades sätta bollen i mål….

Många lag som dominerat har haft stora svårigheter att göra mål tex när England spelade mot Paraguay hade dom mycket press men petade bara in ett mål, Samma sak var det för Sverige men vi hade inte turen att göra ett endaste mål….

En bra grej så här i Vm tider är en plugin till Firefox som heter Footiefox, Den funkar så att man får alla dom senaste resultaten för sina favorit lag samt att man blir uppdaterad varje gång det görs ett mål i turneringen :) Den funkar till webbläsaren Mozilla Firefox och så här ser det ut:

Bli uppdaterad med senaste nytt från Vm 2006!
Footiefox - följ fotbolls VM 2006 på datorn - Mozilla Firefox kompatibel

Lite nyheter från Aftonbladet om VM 2006:

Om Sverige nu mot förmodan skulle förlora i Berlin mot Paraguay så skulle man bli såååååååååååå besviken…. Det är bara att hoppas att det lossnar för Sverige inte minst för Zlatan och Henke Larsson som måste börja göra mål nu!
En intressant grej från Sverige – Trinidad & Tobago matchen var att man fick se ett stort antal svenska spelare som var riktigt heta faktiskt inte minst Kim Källström som på en gång började spela väldigt kreativt. Chippen var en annan som såg väldigt stark ut och är en mycket snabb spelare som Sverige kommer behöva i detta Vm. Men en av dom som var riktigt bra i förra matchen var Marcus Allbäck som trots sin korta speltid var inblandad i fler målchanser än både Zlatan och Henke tillsammans var under hela matchen. Det ska bli intressant att se Vad Lagerbäck gör för ändringar nu till Paraguay matchen…

Kommer Kim Källström spela från start?
Dom flesta hoppas ju på det och det vore väl inte helt fel att ha med denna tunga gigant i dom svenska anfalls försöken. Kanske får vi se en total omstruktur med Zlatan bänkad och Allbäck som ersättare istället…. Å andra sidan är ju alltid Zlatan just ”Zlatan” och en sån spelare kan gå runt och verka passiv i 85 minuter men så plötsligt så händer det och han klipper till och gör ett viktigt mål.
Det är upp till Lagerbäck att bestämma och det är helt klart inte alls något lätt val, som vanligt får han skit om Sverige förlorar och blir hyllad om Sverige vinner av media.

Sverige – England som spelas den 20é kommer antagligen bli den avgörande matchen för Sveriges del dock ej nödvändigtvis för Englands del med tanke på att dom spelar nästa match mot Trinidad & Tobago och är redan utsedda som segrare i den matchen…. men! det var ju Sverige också som sagt så det kan mycket väl bli så att T&T får ett oavgjort resultat mot England, men det är inte vad man förväntar sig utav England och dom kommer antagligen att vinna den matchen.
Just mot England så har ju faktiskt Sverige inte förlorat på nästan 40 år och England har aldrig riktigt varit överlägsna i matcher mot Sverige så Svennis och David Beckham kommer få det tufft i den matchen… Brittisk media bedömmer också just den matchen som den svåraste matchen för Engelska landslaget i gruppspelet. Vi hoppas på svensk vinst i detta Vm 2006 mot England

När Sverige spelade mot Trinidad och slutsignalen gick kändes det riktigt tungt men det är inte alls helt kört som vissa verkar tycka, det enda som fattas är att Zlatan, Larsson, Ljungberg och förhoppningsvis Allbäck om han får spela börjar göra mål! det är ju trots allt det fotboll går ut på! Måste kännas otroligt pressat att vara anfallare i svenska landslaget dessa dagar… Känns mer som svenska anfallet har ett psykologiskt problem snarare än att dom saknar talang och spel skicklighet. Man kan säga att Sverige hade otur i Trinidad & Tobago matchen men om det inte blir några baljor framåt nästa match också så är det dags att ta en paus och fråga sig vad det är som händer egentligen.

Brasiliens landslag däremot är en helt annan 5á dom kommer väl antagligen gå in med full fart redan från första början och stänka in mål med stort självförtroende.
Dom spelar mot Kroatien 13é juni och det kommer bli en mycket spännande match att följa :)
Ronaldinho och Brasilien kommer med all säkerhet inte göra ett dåligt VM och är alltid ett av dom mest underhållande lagen att se.

1 svar på ”Vm 2006 Heja Zlatan och Larsson”

Kommentera